CAPITOL I

POLITICA DE COOKIE

Această politică de confidențialitate vă informează despre informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

1. Cine suntem noi?

Numele organizației: Move Eco S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J05/1624/2016
Cod unic de identificare: 36472365
Adresă: Oradea, str.Meşteşugarilor, nr.71, bl.AN121, ap.3
E-mail: office@moveeco.ro
Telefon: +40-742-533-608

Organizația are un DPO

Detaliile de contact ale responsabilului nostru cu protecția datelor sunt:

Nume: Nadia Chear
Adresă e-mail: juridic@moveecogroup.ro
Telefon: +40 (745) 212 914

2.   Cum folosim informațiile dvs.?

2.1  Când folosiți site-ul nostru

Atunci când utilizați site-ul nostru pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party)pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai bună în utilizarea site-ului nostru.

Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru să funcționeze și nu vă cerem consimțământul de a le introduce în calculatorul dvs. Aceste cookie-uri sunt prezentate mai jos.

Numele cookie-ului Scopul Informații suplimentare
JSESSIONID Acces vizitator este un cookie de sesiune, generat automat, care este utilizat pentru managementul aplicațiilor web (protocol HTTPS, completarea online a formularelor). Acest cookie se șterge automat la închiderea browserului.
Google Analytics (__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz) pentru a urmări detalii, cum ar fi numărul de vizitatori unici și afișările de pagini, care să ajute la îmbunătățirea experienței utilizatorului. Google Analytics – Folosit pentru a distinge utilizatorii și sesiunile. Cookie-ul este creat când este accesată biblioteca javascript și nu există niciun cookie existing __utma. Cookie-ul este actualizat de fiecare dată când sunt trimise date la Google Analytics.
Platforma WordPress foloseste – (wp-settings-{user_id}, wporg_logged_in
wporg_sec, welcome-{blog_id},showComments, codexToken, codexUserId
codexUserName, codex_session, wp-saving-post, comment_author_{hash}, comment_author_email_{hash}, comment_author_url_{hash}, wp-postpass_{hash}, wp-settings-{user}, tk_ai, stnojs, wordpress_logged_in_{hash})-        De functionalitate-        sunt cookie-uri care sunt esențiale pentru WordPress.org să-și îndeplinească funcțiile de bază. Ele includ cookie-urile necesare care permit utilizatorilor înregistrați să autentifice și să execute funcții legate de cont.
Platforma pe care ruleaza site web, sunt folosite pentru a stoca preferințele setate de utilizatori, cum ar fi nume cont, limbă și locație Folosit pentru a face situl responsiv la dimensiunile ecranului vizitatorilor.

Setari administrator, inregistrare user pe site – Postari de comenturi utilizatori.

Cu toate acestea, pentru acele cookie-uri care sunt utile, dar nu strict necesare, vom cere mereu consimțământul dvs. înainte de a le plasa. Acestea sunt:

Numele cookie-ului Scopul Informații suplimentare
YOUTUBE Cookies Prezentarea produselor prin filmari video pe pagina de start a site-ului a fost inclus un clip video de informare publică, prin canalul Youtube securizat, în privacy-enhanced mode (modul cu grad sporit de confidențialitate). Acesta poate instala module cookie (de sesiune / persistente) pe calculatorul dumneavoastră doar în momentul în care se dorește redarea acestuia (Play).
Formular Contact prin ,,Formular de Contact 7,, De a raspunde solicitarilor dumneavoastra Formularul de contact 7 nu stochează nicăieri mesajele trimise. Prin urmare, poți pierde mesaje importante pentru totdeauna dacă serverul de email (gazduirea la 21vision) are probleme sau dacă faci o greșeală în configurarea emailului. Stocare max 2 ani.
Formular WP Forms – RMA (Ridicare, retur in garantie*service) Clientul prin completarea acestuia solicita ridicarea si returul produsului pentru schimbare sau garantie) Formularul nu stochează nicăieri mesajele trimise date, ele sunt procesate prin intermediul serverului de mail (gazduirea la 21vision) unde ajung (nume, prenume, telefon, adresa, adresa mail, date despre produs, solicitare (reparatie, schimb, retur contravaloare), pentru a putea da curs solicitarii clientului. Stocare max 2 ani.
Formular comanda woocommerce Formular de comanda a produsului Pentru a prelua comanda client, se solicita in formular nume, adresa, telefon, adresa mail, date facturare.
Modul plati cu card online ,,eu platesc.ro,, Plata cu card online NU stocam datele legate de carduri, plata se face prin intermediul sistemului „3-D Secure” asigurat prin modulul si platforma celor de la ,,euplatesc.ro,,

Pe lângă cookie-urile pe care le folosim, lucrând cu terțe părți pentru a vă oferi o experiență oportună, acestea plasează diverse cookie-urile în calculatorul dvs., însă doar cu consimțământul dvs. Acestea sunt arătate mai jos.

Numele cookie-ului Scopul Informații suplimentare
FACEBOOOK, Twitter Cookies, Youtube, Vimeo, Linkedin, Instagram, Pinterest, Skype, Whatsapp. Prezentarea produselor prin publicarea de postari -foto/filmari video

–        folosirea butoanelor de partajare

Utilizăm module cookie dacă aveți un cont Facebook, dacă folosiți Produsele Facebook, inclusiv site-ul nostru web și aplicațiile noastre, sau dacă vizitați alte site-uri web și aplicații care folosesc Produsele Facebook (inclusiv butonul „Îmi place” sau alte Tehnologii Facebook). Modulele cookie permit Facebook să vă ofere Produsele Facebook și să înțeleagă informațiile pe care le primim despre dumneavoastră, inclusiv informațiile despre utilizarea altor site-uri web și aplicații de către dumneavoastră, indiferent dacă sunteți sau nu înregistrat sau conectat la acestea.

Nu avem control direct asupra informațiilor care sunt colectate prin aceste cookie-uri de platformele socialmedia terte.

2.2  Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele dvs., numărul de telefon de contact și adresa de e-mail.

Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre. Putem să vă trimitem un e-mail de mai mult ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.

Solicitarile și email-urile dvs. sunt stocate pe serverele partenerilor noștri, Gazduire Web S.R.L. , și procesate intern în cadrul firmei,de către operatorii nostri cu ajutorul unui client de webmail ,,Roundcube,, pus la dispozitie de Gazduire Web S.R.L. care foloseste stocare directa pe server

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de 2 ani, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de 5 ani, când le ștergem. Înregistrările de tip CRM sunt păstrate timp de 3 ani de la ultimul contact cu dvs.

2.3  Când achiziționați un produs de pe site-ul nostru

Când cumpărați produse/servicii de pe site-ul nostru, vă vom solicita următoarele date:

  • numele;
  • datele pentru facturare;
  • adresa;
  • numărul de telefon de contact,
  • adresa de livrare;
  • adresa de e-mail și
  • informațiile despre cartea de credit vor fi partajate cu platforma securizata ,,euplatesc.ro,, unde este directionat clientul,în scopul efectuării plății online.

De asemenea, înregistrăm adresa IP (Internet Protocol), care este adresa calculatorului dvs. pe Internet.

Vom folosi informațiile dvs. pentru a verifica detaliile cărții de credit pentru achiziția dvs., pentru a procesa comanda dvs. și pentru a vă trimite produsele dvs. De asemenea, vă vom trimite o factură prin e-mail și putem utiliza numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta în legătură cu achiziția dvs.

Solicităm aceste informații pentru a procesa plata, pentru a vă livra produsele sau serviciile și pentru a îndeplini solicitarea dvs.

Informațiile dvs. sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru cloud, ambele cu sediul în cadrul Uniunii Europene. Detaliile cărții dvs. de credit sunt transmise unui terț procesator de plăți care are sediul în UE. Nu păstrăm informațiile despre cardul dvs. de credit.

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Menținem informațiile dvs. legate de comandă pentru o perioadă de 5 sau 10 ani, în conformitate cu prevederile legale.

3.  Drepturile dvs. ca persoană vizată

Ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am cerut consimțământul dvs. pentru a procesa datele personale, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.

Dacă prelucrăm datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimțământului, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor.

Dacă prelucrăm datele dvs. personale pe bază de consimțământ sau de interes legitim, puteți solicita ștergerea datelor dvs.

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.

În cele din urmă, în anumite circumstanțe, puteți să ne cereți să nu luăm decizii care să vă afecteze utilizându-vă prelucrarea automatizată sau profilarea.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Cine suntem noi în această politică.

4.  Dreptul tău de a depune plângere

Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru Informații prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau să le scrieți la adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

5.   Actualizări la această politică de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării servicii. Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.

Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat.

Politică aprobată în data de: 26/06/2019
Politica devine operațională din data de: 26/06/2019
Următoarea revizuire va avea loc în data de:

CAPITOL II

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidențialitate a fost actualizată în conformitate cu GDPR (679/2016)

Pentru a utiliza site-ul nostru în continuare, trebuie să citești și să agreezi acești termeni

Informații generale

Site-ul www.moveeco.ro aparține societății MOVE ECO S.R.L. Prin acest document dorim să vă informăm cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării Site-ului www.moveeco.ro.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Site-ului nostru. Conform dispozițiilor GDPR, www.moveeco.ro are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre voi. Scopul colectării datelor este menționat mai jos

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți utilizator al Site-ului, vor fi prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de autentificare / contact / întrebări / reclamații /retur de marfă etc., în măsura în care ne contactați în acest fel, respectiv: nume și prenume, adresă, număr de telefon, adresa de email.

Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți utilizator al Site-ului, www.moveeco.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru livrarea produselor comandate. Nu sunteți obligați să furnizaţi datele, însă prin refuzul vostru, nu veți putea comanda produse de pe site-ul nostru.
  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. 

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al MOVE ECO SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţi experiența dumneavoastră oferită pe Site 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Conform Legii, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail din contact . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei și autorității de supraveghere.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, deținătorul site-ului va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, deținătorul Site-ului va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de deținătorul Site-ului pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, deținătorul Site-ului dezvăluie datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină deținătorul site-ului  în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, firme de contabilitate/salarizare ori către autoritățile publice centrale/locale), în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru livrarea comenzilor;
  • pentru administrarea Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

 Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către deținătorul site-ului nu vor fi transferate în afara României.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către deținătorul site-ului, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către deținătorul site-ului  a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

-acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

– în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

-în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

-în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

-în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

-datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, deținătorul site-ului  să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către dețintorul site-ului  către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

-în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al deținătorului de site  sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care deținătorul site-ului  poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

-în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email juridic@moveeco.ro sau la adresa de e-mail menționată în pagina de contact: office@moveeco.ro.

Datele colectate se utilizează în scopurile menționate numai de către deținătorul site-ului și nu sunt înstrăinate către terți decât în condițiile menționate mai sus.

Dacă aveți nelămuriri privitoare la utilizarea datelor voastre pe acest site, vă rog să ne scrieți pe adresa de e-mail menționată în pagina de contact: office@moveeco.ro.

De asemenea, îți recomand să citești și: Termeni și condiții, Politica cookies.

Consimtamant de utilizare  

In timp ce utilizezi site-ul nostru, colectam anumite date (nume,prenume,adresa de mail,numar de telefon si adresade domiciliu si adresa de livrare, pentru a asigura functionalitatea corecta a acestuia in timpul navigarii, pentru a respecta reglementarile in vigoare. Astfel, modulele de cookie ne ajuta sa furnizam, sa protejam si sa imbunatatim serviciile site-ului nostru.

Avem nevoie de acordul tau in timp ce navighezi pe www.moveeco.ro:

  • pentru a studia modul în care utilizezi site-ul nostru si alte servicii si pentru a le putea imbunatati
  • pentru a stabili care dintre produsele si ofertele noastre pot fi relevante pentru tine

□ Selecteaza Sunt de acord daca este in regula sa folosim aceste cookies.

□ Selecteaza Sunt de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului – prelucrarea datelor personale solicitate în formular

□ Selecteaza Sunt de acord cu Termeni si conditii.