BINE ATI VENIT IN MAGAZINUL NOSTRU !

Stimați clienți,

Având în vedere situația generată de pandemia virusului COVID-19 și de măsurile de instituire a stării de urgență de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, conform Ordonanțelor Militare emise de către autorități, respectiv limitarea deplasărilor în teritoriu și evitarea contactului cu alte persoane, vă informăm că activitățile din cadrul companiei noastre se restrâng considerabil.
În consecință, am decis să suspendăm activitățile departamentelor Service și Livrări, pe toată perioada menținerii stării de urgență la nivel național.
Dorim să menținem relațiile de colaborare normale și corecte cu dumneavoastră și nu intenționăm să provocăm situații neplăcute nejustificate, motiv pentru care vă rugăm să ne contactați, telefonic sau prin email, pentru eventuale probleme cu care vă confruntați referitoare la produsele achiziționate de la noi, și în măsura în care este posibil, vă vom asigura suport tehnic prin utilizarea mijloacelor de comunicare alternativă.
Vă recomandăm să respectați indicațiile si comunicările autorităților competente, astfel încât prin efortul nostru comun, solidari, pozitivi și fără panică să trecem cât mai rapid și mai bine posibil prin această situație.
Vom rămâne conectați la desfășurarea evenimentelor și vă vom ține la curent cu evoluția situației și revenirea la normal a reluării activității noastre, de asemenea comenzile vor fi preluate iar livrările se vor face în momentul reluării activității departamentului Livrări, desigur în ordinea intrării comenzilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă stam la dispoziție telefonic/prin email pentru orice problemă!
Vă dorim sănătate și toate cele bune!

Echipa MoveEco